Team Hoorn

Team Zaandam

Jennifer Tjauw A Hing
Jennifer Tjauw A HingManager
Mijn naam is Jennifer. Ik heb tijdens mijn studietijd altijd gewerkt op verschillende kinderdagverblijven in Amsterdam.
Belangrijk vind ik dat kinderen een rugzak meekrijgen voor hun verdere levensjaren …

…en daar draag ik graag aan bij. Ik zie het werken in de kinderopvang als het overnemen van de oudertaken voor de uren dat de kinderen bij ons verblijven.
Daarnaast hou ik van creativiteit en bewegelijkheid en zullen kinderen bij mij op de groep altijd bezig en in beweging zijn.

Fabian Tjauw-A-Hing
Fabian Tjauw-A-HingManager
Beste mensen, mijn naam is Fabian, na 15 jaar als elektrotechnisch monteur, ga ik met volle enthousiasme bij Amira kindercentrum aan de slag. Naast de administratie, haal en breng ik kinderen voor de VSO en BSO. Ik sta altijd…

…klaar voor een gezellig praatje.

Lisa
LisaLeidinggevende
Hallo, ik ben Lisa en ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend. Sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam bij Amira Kindercentrum. Ik werk al ruim 10 jaar in de kinderopvang. Ik heb op babygroepen, peutergroepen, voorscholen en de buitenschoolse opvang gewerkt.

Daarnaast heb ik ook veel ondersteunende taken op kantoor gedaan. Binnen Amira Kindercentrum ben ik werkzaam op kantoor als assistent leidinggevende op zowel de locatie in Zaandam als in Hoorn. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Ik zal ook regelmatig te vinden zijn op de werkvloer. Ik kijk uit naar een u.

Ayse
AysePedagogisch Medewerker
Hallo, ik ben Ayse een trotse moeder van een dochter. Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker niveau 4. Tevens heb ik mijn tink training, bedrijfshulpverlening en eerste hulp aan kinderen met succes behaald. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een omgeving…

…zijn waar ze zich thuis en veilig voelen en ik zal er alles aandoen om de kinderen dit gevoel te geven. Ik werk 4 dagen en vind het hartstikke gezellig bij Amira kindercentrum. Heb je vragen stel die gerust aan me als je me tegenkomt.

Ernosita
ErnositaPedagogisch Medewerker
Mijn naam is Ernosita. Ik ben moeder van 4 kinderen. In 2006 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik heb jarenlang als jongerenwerker/activiteitenbegeleider gewerkt in Amsterdam Zuidoost. Ik vind het…

… interessant om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is het zelfde. Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat alle kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben. Ik werk nu bij Amira kindercentrum met plezier op de BSO en babygroep.

Naomi
NaomiPedagogisch Medewerker
Lieve ouders/verzorgers,
Mijn naam is Naomi en ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd. Ik woon in Zaandam. Ik kom uit een samengesteld gezin en dat is erg gezellig! Mijn hobby’s zijn zingen en dansen en ik vind het fijn om ook…

…tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en dat wij als pedagogisch medewerker daar een steentje aan bij kunnen dragen. Wat ik ook belangrijk vind is de band tussen de pedagogisch medewerker en ouder en tussen de pedagogisch medewerker en kind.

Celine
CelinePedagogisch Medewerker
Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Celine, ik woon in Hoorn.
Tijdens mijn opleiding als pedagogisch medewerker heb ik ervaring opgedaan bij verschillende locaties als stagiaire. Ik ben daardoor tot de ontdekking gekomen dat…

…elk kind uniek is. Dat maakt het werken met kinderen elke dag bijzonder, ik vindt het leuk werk en wil de kinderen graag begeleiden bij hun individuele ontwikkeling en ze daarbij geborgenheid en vertrouwen bieden.
Ik ben heel blij dat ik op zo’n leuke locatie mag werken. Als u vragen heeft sta ik klaar en open voor een babbeltje.

Minka
MinkaPedagogisch Medewerker
Hallo, mijn naam is Minka en ik werk sinds 2009 in de kinderopvang. Ik doe dit met heel veel plezier. De afgelopen jaren heb ik vooral op de babygroep gestaan, dus ook bij Amira. Naast het werk op de groep ben ik sinds vorige jaar de pedagogisch coach en geef ik de…

…babyspecialiste trainingen op het werk. Ik vind dit echt ontzettend leuk om te doen. Naast het werk bij Amira ben ik moeder van twee geweldige meiden.
Ik ben gezellig, een beetje druk, ik hou van lachen en (soms te veel) praten.

Mavis
MavisPedagogisch Medewerker
Hi,ik ben Mavis en ik woon samen met mijn zoon.
Ruim 30 jaar geleden ben ik vanuit Curaçao naar Nederland gekomen om te studeren, en ondertussen ben ik een gediplomeerde Pedagogisch medewerker met 25 jaar…

…werkervaring. Gedurende mijn loopbaan als professional heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot schoolgaande kinderen. Hi,ik ben Mavis en ik woon samen met mijn zoon.
Ruim 30 jaar geleden ben ik vanuit Curaçao naar Nederland gekomen om te studeren, en ondertussen ben ik een gediplomeerde Pedagogisch medewerker met 25 jaar werkervaring.

Meliz
MelizPedagogisch Medewerker
Hallo allemaal,
Mijn naam is Meliz. Ik ben trotse moeder van 2 dochters en gelukkig getrouwd. Ik ben een gespecialiseerde pedagogisch medewerker met een niveau 4 diploma en heb meerdere jaren ervaring bij Amira kindercentrum.

Ik vind het ontzettend leuk om met de peuters te werken. Verder vind ik het leuk om de peuters nieuwe vaardigheden te leren zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Ik werk hier met veel plezier en hou van al mijn kindjes.
Liefs,
Meliz Dat was ook het moment dat ik helemaal verliefd werd op de baby`s en de liefde is tot de dag van vandaag gebleven!

Bianca
BiancaPedagogisch Medewerker
Hallo allemaal,
Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Bianca. Ik heb een partner en 3 kinderen en woon in Zaandam. In mijn vrije tijd lees ik graag en wandel ik met mijn hond. De eerste Jaren met mijn kinderen ben ik thuis gebleven en…

…heb ik genoten van mijn kinderen.
Inmiddels ben ik al een geruime tijd werkzaam bij Amira Kindercentrum waar ik het erg naar…mijn zin heb. Het is iedere keer weer genieten om met jullie kinderen te mogen werken.
Plezier maken staat centraal en ik vindt het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf mogen zijn.

Elles
EllesPedagogisch Medewerker
Lieve ouders,
Graag wil ik mij aan jullie voorstellen ik ben Elles, moeder van 2 kinderen en ook bonusmoeder van 2 kinderen. Ik ben Pedagogisch Medewerker niveau 4. Ik werk met heel veel passie en plezier in de kinderopvang.

Wat ik mooi vind aan het werken binnen Amira kindercentrum is dat ik mij volledig kan vinden in hun visie en missie. Deze sluit aan bij wat ik zelf ook belangrijk vind. De kinderen stimuleren in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. Verder ben ik super creatief en vind het erg leuk om de kinderen spelenderwijs iets te leren. Ook sta ik ervoor dat de kinderen bij mij op de groep een veilige en vertrouwde omgeving hebben die aanvoelt als thuis. Tevens vind ik het onderhouden van een goede band met jullie als ouders heel belangrijk. Samen met jullie maken wij de tijd bij Amira tot een fijne, vertrouwde en leerzame periode die zij bij ons doorbrengen waardoor ze straks klaar zijn om aan de basisschool te gaan beginnen.

Soesma
SoesmaPedagogisch Medewerker
Hallo mama’s en papa’s,
Ik ben Soesma . Een Super Trotse moeder van een dochter. Naast mijn liefde voor kinderen (waaronder die van mijzelf natuurlijk) hou ik van de natuur, muziek, films, eten, vrienden/familie en ben ik een echte…

…”boekenwurm”. Ik ben geboren en opgegroeid in Zaandam, waar ik ook mijn studie Pedagogisch Medewerker 4 met succes heb behaald. Na mijn studie ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb ik intussen heel veel jaren ervaring opgedaan om met kinderen tussen de 0 en 12 jaar te werken.
Wat ik vooral erg belangrijk vind is om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving
te bieden. Een omgeving te creëren waarin elk kind centraal staat, waar elk kind zich uniek voelt en zich optimaal kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Maar laten we vooral niet vergeten dat het voor ouders ook veilig, vertrouwd en fijn moet voelen
om hun kostbaarste bezit bij ons achter te laten.
Mocht u vragen hebben dan kunnen die natuurlijk altijd gesteld worden. Ik probeer dingen altijd met een positieve blik te bekijken en sta altijd open voor nieuwe ideeën. Ik heb het vanaf dag 1 al ontzettend naar mijn zin bij Amira Kindercentrum en ik hoop er nog heel erg lang deel van uit te mogen maken.
Met vriendelijke groetjes,
Soesma.

Désirée
DésiréeGroepshulp
Hallo, mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Désirée. Ik ben moeder van twee volwassenen zonen. Ik heb mijn diploma urgentie kinderopvang met goed resultaat behaald op Aruba. Ik was 10 jaar werkzaam als kinderjuf(leidster)…

op een kinderdagverblijf op Aruba. Ik heb een een aantal jaar werkervaring als groepshulp waarvan de laatste paar jaar met heel veel liefde, passie en plezier bij Amira kindercentrum

Floor
FloorPedagogisch Medewerker
Beste ouders en kindjes,
Mijn naam is Floor en ik ben woonachtig in Westzaan. Het werken met kinderen is waar mijn hart ligt en vandaar dat ik in juli 2020 de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb afgerond.

De opleiding HBO Pedagogiek bij Inholland Amsterdam is waar ik nu mee bezig ben. Ik wil graag mij nog verder specialiseren en mijn kennis vergroten in de leeftijdscategorie van 0 tot 23 jaar.
Zoals ik net al vertelde is het werken met kinderen waar mijn hart ligt. Ik vind het bijzonder interessant om de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en hun hierin te stimuleren. Tevens wil ik een bijdrage leveren aan hun persoonlijk ontwikkeling en hun de juiste instrumenten en handvatten aanreiken. Ik hoop jullie snel te zien bij Amira kindercentrum.

MiekeGroepshulp + pedagogisch medewerker in opleiding
Hallo allemaal, ik ben Mieke en ik ben 51 jaar. Ik ben moeder van 2 geweldige liefdevolle volwassen kinderen. Na 20 jaar met veel plezier als zelfstandig clownsduo te hebben gewerkt heb ik mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn bij Amira Kindercentrum gehaald en werek daar met heel veel plezier en liefde als groepshulp. Ik vind het heerlijk om te koken en te zorgen voor iedereen. Ik vind het fijn om te kunnen helpen waar nodig, want als ik een ander kan helpen word ik daar zelf ook blij van. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Pedagogisch Medewerker.

omschakeling gemaakt naar de peuters i.v.m. de VVE cursus en taalcursus wat toen verplicht werd in Amsterdam .Ik heb het altijd leuk gevonden bij de baby’s en interessant om met allerlei kinderen te werken .Hierdoor kun je hun ontwikkeling volgen, helpen met de ondersteuning waar nodig is en van hen leren. Kinderen hebben een basis nodig om te groeien, liefde en aandacht dat is er een van. En daar gaat het om. Ik vind het fijn om bij het team van Amira kindercentrum te werken. samen gaan we er een leuke tijd van te maken!

Melanie
MelaniePedagogisch Medewerker
Hallo, mijn naam is Melanie en ik ben afgestudeerd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik ben in 2019 hier gekomen als stagiaire werkend/lerend. Ik heb mijn diploma gehaald en werk nu 4 dagen in de week en heb het…

…naar mijn zin. Ik woon samen met mijn partner en het is ons grote wens om ooit zelf mama te worden.

Arsenio
ArsenioPedagogisch Medewerker BSO
Mijn naam is Arsenio, Ik ben binnen Amira Kindercentrum werkzaam op de BSO. Ik woon zelf in Amsterdam.
Ik heb het ontzettend naar mijn zin en geniet van elk moment waar ik deel van uit mag maken. Naast mijn werk binnen Amira…

…ga ik parttime naar school. Verder ben ik geïnteresseerd in muziek en tennis ik elke week.
Ik zal er altijd zijn om een handje te helpen, laat maar weten en ik ben er!

Bo-jane
Bo-janeGroepshulp
Hallo allemaal, mijn naam is Bo-jane. Ik ben een trotse moeder van een prachtige dochter, wij wonen samen met haar leuke vader in Krommenie. Ik werk als groepshulp binnen dit super leuke bedrijf.

Ik doe dit met alle liefde en passie. Ik kook graag lekkere gevarieerde gerechten voor de kinderen. Maar ik vind het ook onwijs leuk om de leidsters te ondersteunen op de groepen of de kinderen gewoon even te komen knuffelen en met ze te spelen op de groep. Daar heb ik ook de nodige opleiding voor gevolgd om te kunnen ondersteunen op de groepen.

Justina