Activiteiten

Naast het vrijspel hebben wij verschillende activiteiten binnen en buiten Amira kindercentrum om de kinderen te stimuleren en activeren.

Voorlezen

Bij Amira kindercentrum wordt veel aandacht besteedt aan voorlezen. Want voorlezen stimuleert de woordenschat en oefent kinderen in begrijpend luisteren. Er zijn twee voorleesactiviteiten per thema: één in de kleine groep en één met kinderen individueel. Tijdens de activiteit staat een voorleesverhaal centraal. Wij werken hierin samen met Boekstart.

Bewegen

De peuters binnen het kindercentrum krijgen beweeglessen van een special opgeleide trainer van het Nijntje Beweegdiploma. In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.

Muziek

Bij het kindercentrum is ook een muzieklerares aangesloten die op afspraak de kinderen kennis laat maken met muziek en de verschillende muziekinstrumenten.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Openingsdag op 22 oktober

Op  22 oktober 2016 hebben wij een geslaagd openingsfeest gehad, met veel omwonenden en familie. Het was een gezellige dag met een hapje en een drankje. Voor de kinderen hadden wij meerdere spelletjes met prijzen [...]

Openingsdag

Vandaag 1 november 2016 hebben wij de eerste kindjes ontvangen. Het was een gezellige dag met lekker knutselen, liedjes zingen en dansen. Ook hebben wij een begin gemaakt aan de lampionnen voor sint maarten.

Stagiaire Seda

Deze maand is onze stagiaire “Seda” begonnen met haar leerperiode voor 1 jaar. Zij doet de opleiding Pedagogische medewerker en heeft veel plezier met de kinderen. Zij wilt na haar studie dan ook graag [...]