Activiteiten

De taalgroep is een aparte groep waarin halve dag opvang wordt geboden met een VVE-programma.

Op de taalgroep wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. De groep is bedoel voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken ten aanzien van de ontwikkeling en met name de taalontwikkeling. Tevens is de taalgroep bedoel voor kinderen die niet per se kinderopvang nodig hebben maar wel graag willen oefenen met de sociale ontwikkeling. In de taalgroep staat met name het voorbereiden voor de schooltijd en stimuleren van de ontwikkeling centraal.

De taalgroep vindt in de ochtenden plaats van 8:15u – 13:00u. De taalgroep wordt aangeboden op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De taalgroep wordt alleen aangeboden in schoolweken, tevens zullen er diverse studiedagen zijn waarbij de taalgroep gesloten is. Er wordt per jaar een overzicht gegeven welke weken de taalgroep open is.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Openingsdag op 22 oktober

Op  22 oktober 2016 hebben wij een geslaagd openingsfeest gehad, met veel omwonenden en familie. Het was een gezellige dag met een hapje en een drankje. Voor de kinderen hadden wij meerdere spelletjes met prijzen [...]

Openingsdag

Vandaag 1 november 2016 hebben wij de eerste kindjes ontvangen. Het was een gezellige dag met lekker knutselen, liedjes zingen en dansen. Ook hebben wij een begin gemaakt aan de lampionnen voor sint maarten.

Stagiaire Seda

Deze maand is onze stagiaire “Seda” begonnen met haar leerperiode voor 1 jaar. Zij doet de opleiding Pedagogische medewerker en heeft veel plezier met de kinderen. Zij wilt na haar studie dan ook graag [...]